Bannersystemen

Roll-Up Compact

De Roll-Up Compact is de instapversie van de Expolinc Roll-Up systemen. Het systeem is compact en eenvoudig op te zetten.

Roll-Up Classic

Roll-Up banners zijn er in veel soorten en kwaliteiten. Met de Expolinc heeft u een topkwaliteit Roll-Up die u zo vaak u maar wilt kunt gebruiken.

Roll-Up Professional

Expolinc biedt levenslange garantie op alle modellen Roll-Up. Deze garantie geldt zowel voor de cassette, de buis en de draagtas.

Roll-Up banners zijn er in veel soorten en kwaliteiten. Met de Expolinc heeft u een topkwaliteit Roll-Up die u zo vaak u maar wilt kunt gebruiken. Expolinc biedt levenslange garantie op alle modellen Roll-Up. Deze garantie geldt zowel voor de cassette, de buis en de draagtas. De Roll-Up Compact is de instapversie van de Expolinc Roll-Up systemen. Het systeem is compact en eenvoudig op te zetten. De hoogte van de afbeelding is aan te passen door middel van de telescopische buis.

Met de Custom Collection bieden wij maatwerk beursstands aan. De basis is het Expolinc Pop-Up Magnetic systeem. Met de vele verschillende breedtes en drie hoogtes, rechte en gebogen vormen en een veelvoud aan accessoires kunt u uw stand helemaal personaliseren. Uiteraard bieden wij verschillende koffers zodat uw stand  professioneel wordt verpakt en altijd goed is beschermd.