Pop-Up Magnetic

Pop-up Magnetic

Onderscheidend Pop-Up Magnetic wand

N

Onzichtbare paneelophanging

N

Zowel gebogen als rechte frames leverbaar

N

Meerdere systemen koppelbaar

N

Leverbaar in 3 hoogtes: 225, 250 en 300 cm

N

100% magnetische bevestiging

N

A-merk met levenslange garantie

N

Mogelijkheid voor vitrines

N

Ronde zijbanen of platte eindkappen

N

Monitor of productschap kan voor frame worden geplaatst

De Expolinc Pop-Up Magnetic is de meest eenvoudige pop-up wand van allemaal. Door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap. Diverse soorten verpakkingen zorgen voor een uitstekende bescherming van de complete presentatie. Met een veelvoud aan accessoires, zoals vitrines, schappen, monitoren en voorzetpanelen is uw presentatie volledig te personaliseren.

Offerte of informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor een offerte of meer informatie.

Kies uw product

Gerelateerde producten

Expolinc Frame

Expolinc Frame is de nieuwste ontwikkeling binnen het Expolinc assortiment. Met dit systeem kunnen zeer eenvoudig presentatiewanden en beursstands worden gerealiseerd.

Fabric System

Fabric System is het nieuwste presentatiesysteem van Expolinc. Het systeem is inzetbaar met rechte of gebogen profielen en in een combinatie van deze vormen.

Soft Image

Als u veel gebruikers heeft, is Expolinc Soft Image een ideale oplossing met garantie dat het systeem en de print altijd in dezelfde conditie blijven.

Custom Collection maatwerk

Wilt u flexibel zijn en uw beursstand met verschillende afmetingen iedere keer opnieuw professioneel inrichten? De Expolinc Custom Collection is de juiste oplossing!