Presentatiewanden

Pop-Up Magnetic

De Expolinc Pop-Up Magnetic is de meest eenvoudige pop-up wand van allemaal. Door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap.

Expolinc Frame

Expolinc Frame is de nieuwste ontwikkeling binnen het Expolinc assortiment. Met dit systeem kunnen zeer eenvoudig presentatiewanden en beursstands worden gerealiseerd.

Fabric System

Fabric System is het nieuwste presentatiesysteem van Expolinc. Het systeem is inzetbaar met rechte of gebogen profielen en in een combinatie van deze vormen.

Soft Image

Als u veel gebruikers heeft, is Expolinc Soft Image een ideale oplossing met garantie dat het systeem en de print altijd in dezelfde conditie blijven.

Custom Collection maatwerk

Wilt u flexibel zijn en uw beursstand met verschillende afmetingen iedere keer opnieuw professioneel inrichten? De Expolinc Custom Collection is de juiste oplossing!

Expolinc biedt drie verschillende modellen: Pop-Up Magnetic met oprolbare printbanen en Fabric System & Soft Image, waarbij print op doek wordt gebruikt. Alle systemen hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Voor de juiste keuze bent u welkom in onze showroom of ontvangt u via een van onze dealers advies.

Met de Expolinc Frame kunt u een kopstand, hoekstand of tussenstand maken. Door frames te koppelen zijn meerdere vormen te realiseren. Daarnaast is een Light Frame leverbaar met van binnenuit verlicht doek.

Met de Custom Collection bieden wij maatwerk beursstands aan. De basis is het Expolinc Pop-Up Magnetic systeem. Met de vele verschillende breedtes en drie hoogtes, rechte en gebogen vormen en een veelvoud aan accessoires kunt u uw stand helemaal personaliseren. Uiteraard bieden wij verschillende koffers zodat uw stand  professioneel wordt verpakt en altijd goed is beschermd.