Expolinc Frame

Expolinc Frame

Expolinc Frame voor presentatiewanden

N

Eenvoudig op te zetten

N

Mogelijkheid om meerdere Frames te koppelen

N

Eenvoudige koppeling door magnetische bevestiging

N

Levenslange garantie op alle profielen en onderdelen

N

Flexibel in te richten

N

Leverbaar in 3 hoogtes: 225, 250 en 300 cm

N

Mogelijkheid voor professionele LED verlichting

N

Mogelijkheid voor Light Frame, met van binnenuit verlicht doek  

N

Makkelijk te vervoeren met verrijdbare XL koffer of draagtassen

Expolinc Frame is de nieuwste ontwikkeling binnen het Expolinc assortiment. Met dit systeem kunnen eenvoudig presentatiewanden en beursstands worden gerealiseerd. Het systeem bestaat uit profielen van 50 en 100 cm. lang en is geschikt voor geprinte doek. Naast een versie met geprint doek biedt Expolinc ook een Light Frame aan, met van binnenuit verlicht doek. Op de Expolinc Frame kan ook LED verlichting worden geplaatst. Expolinc Frame kan worden ingezet als vrijstaande wand en als hoekopstelling of tussenstand, waarbij meerdere Frames worden gekoppeld. Er kan ook een bergruimte worden gecreëerd met een deurframe, en er is een counter van 2 meter breed leverbaar. Om de Expolinc Frame gemakkelijk mee te nemen, kan worden gekozen tussen een verrijdbare draagtas of een koffer met wielen. 

Offerte of informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor een offerte of meer informatie.

Kies uw product

Gerelateerde producten

Pop-Up Magnetic

De Expolinc Pop-Up Magnetic is de meest eenvoudige pop-up wand van allemaal. Door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap.

Fabric System

Fabric System is het nieuwste presentatiesysteem van Expolinc. Het systeem is inzetbaar met rechte of gebogen profielen en in een combinatie van deze vormen.

Soft Image

Als u veel gebruikers heeft, is Expolinc Soft Image een ideale oplossing met garantie dat het systeem en de print altijd in dezelfde conditie blijven.

Custom Collection maatwerk

Wilt u flexibel zijn en uw beursstand met verschillende afmetingen iedere keer opnieuw professioneel inrichten? De Expolinc Custom Collection is de juiste oplossing!