Fabric System

Fabric system

Onderscheidend Fabric System

N

A-merk met levenslange garantie

N

Zowel gebogen als rechte frames leverbaar

N

Oneindig inzetbaar qua formaat

N

Mooie LED verlichting

N

100% magnetische bevestiging

N

Instelbare hoogte tot 275 cm

N

Strak afgewerkte zijkanten door ingenieuze bevestiging

N

Draagtas of koffer op wielen als verpakking

Fabric System is het nieuwste presentatiesysteem van Expolinc. Het systeem is inzetbaar met rechte of gebogen profielen en in een combinatie van deze vormen. De breedte is zelf te bepalen en de hoogte is met telescopische buizen inzetbaar tot 2.75m. De print op doek wordt met een kunststof pees in de profielen geplaatst.

U kunt zelf bepalen in welke vorm u de presentatie wilt gebruiken. Mooie LED verlichting is te plaatsen op elke gewenste plek. De complete presentatie wordt vervoerd in stevige draagtassen of in een verrijdbare koffer. Deze koffer is ook inzetbaar als balie.

Offerte of informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor een offerte of meer informatie.

Kies uw product

Gerelateerde producten

Pop-Up Magnetic

De Expolinc Pop-Up Magnetic is de meest eenvoudige pop-up wand van allemaal. Door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap.

Expolinc Frame

Expolinc Frame is de nieuwste ontwikkeling binnen het Expolinc assortiment. Met dit systeem kunnen zeer eenvoudig presentatiewanden en beursstands worden gerealiseerd.

Soft Image

Als u veel gebruikers heeft, is Expolinc Soft Image een ideale oplossing met garantie dat het systeem en de print altijd in dezelfde conditie blijven.

Custom Collection maatwerk

Wilt u flexibel zijn en uw beursstand met verschillende afmetingen iedere keer opnieuw professioneel inrichten? De Expolinc Custom Collection is de juiste oplossing!