Soft Image

Soft Image

Onderscheidend Expolinc Soft Image

N

Snelle opbouw en demontage

N

Gegarandeerde kwaliteit, ook bij veelvuldig gebruik

N

Levenslange garantie op systeem

N

Compact mee te nemen

N

Verschillende formaten

N

Hoge kwaliteit sublimatieprint Decodoek

Als u veel gebruikers heeft, is Expolinc Soft Image een ideale oplossing met garantie dat het systeem en de print altijd in dezelfde conditie blijven. Er kan worden gekozen om de zijkanten van het systeem zichtbaar te laten of om deze af te werken door de print breder te maken. Het Soft Image systeem is leverbaar in 6 breedtes  Verlichting is uiteraard ook voor dit systeem leverbaar.

De print op doek wordt op het frame bevestigd en kan opgevouwen worden meegenomen in een verrijdbare draagtas. Door het systeem met de print uit te vouwen is de presentatie binnen twee minuten gereed voor gebruik. Gebruikt u bij het ontwerp van de beelden voor Soft Image geen witte vlakken groter dan 0,5m2.

Offerte of informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor een offerte of meer informatie.

Kies uw product

Gerelateerde producten

Pop-Up Magnetic

De Expolinc Pop-Up Magnetic is de meest eenvoudige pop-up wand van allemaal. Door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap.

Expolinc Frame

Expolinc Frame is de nieuwste ontwikkeling binnen het Expolinc assortiment. Met dit systeem kunnen zeer eenvoudig presentatiewanden en beursstands worden gerealiseerd.

Fabric System

Fabric System is het nieuwste presentatiesysteem van Expolinc. Het systeem is inzetbaar met rechte of gebogen profielen en in een combinatie van deze vormen.

Custom Collection maatwerk

Wilt u flexibel zijn en uw beursstand met verschillende afmetingen iedere keer opnieuw professioneel inrichten? De Expolinc Custom Collection is de juiste oplossing!